Klar til at se hvad Nordic Solar kan gøre for dig?

Kenth Meilgaard

Book uforpligtende møde

Vi vil gerne imødekomme alle spørgsmål, derfor gør et møde det let at få svar på alle dine spørgsmål om investering i solenergi. Book et online eller aftal et fysisk møde med vores eksperter her.

Investor præsentation

Bestil præsentationsmateriale

Vores materiale giver dig dybdegående vide om Nordic solar og vores bæredygtige investeringer, så du eterfølgende kan træffe en beslutning omkring hvorvidt du ønsker at investere.

Book et uforpligtende møde

Book et uforpligtende 30-minutters online-møde med én af vores erfarne rådgivere, hvor du får et grundigt indblik i, hvad det vil sige at være bæredygtig investor i Nordic Solar, hvordan investeringsprocessen foregår m.m.

Samtidig får du rig lejlighed til at få svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Klik her og vælg det tidspunkt der passer dig bedst.

Kenth Meilgaard Client Director
Investor præsentation

Få tilsendt præsentationsmateriale

Vil du gerne vide mere om Nordic Solar, så kan du vælge at downloade vores præsentationsmateriale. I vores præsentationsmateriale får du bl.a.:

  • En grundig gennemgang af selskabet Nordic Solar

  • Personkredsen bag selskabet – ledelse og bestyrelse
  • Hvad det vil sige at være bæredygtig investor
  • Gennemgang af historisk og forventet fremtidigt afkast

Langt de fleste, vælger at følge deres download af præsentationsmaterialet op med et uforpligtende møde med én af vores erfarne rådgivere.