Financial Controller

Vi søger en ekstrovert og ambitiøs Financial Controller. Stillingen er en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk finansafdeling i en veldrevet vækstvirksomhed, som har fokus på solenergi.

Som Financial Controller hos Nordic Solar A/S, vil du få mulighed for at indgå i et tæt og fagligt stærkt samarbejde med kollegaer i afdelingen og på tværs af afdelinger, ligesom du vil have individuelt ansvar for kontrollen af allokerede solcelleparker.

Dine ansvarsområder som Financial Controller kan sammenfattes til:

  • Controlling af datterselskaber placeret i Europa
  • Controlling af bygge og udviklingsprojekter
  • Samarbejde med lokale Finance Administrators
  • Styring af datterselskabernes Cash flows
  • Tilsikre kontrol af datterselskabernes budgetter og performance
  • Rapportering til lokale banker
  • Tilsikre overensstemmelse af lokale indberetninger af moms og skat
  • Udarbejde struktur for rapportering og finansiel styring i relation til nye investeringer

Stort udviklingspotentiale i en sund og innovativ virksomhed
Som Financial Controller kommer du med en relevant økonomisk baggrund, herunder Financial controller, Erhvervsøkonomi, Cand.merc.aud., og alternativt kan du være undervejs i færdiggørelsen af din HD 1 eller 2, samt Cand.merc.aud. Vi ser desuden gerne, at du har 2-5 års relevant erhvervserfaring, gerne fra et revisionshus eller en stilling, hvor du har beskæftiget dig med controlling af udenlandske enheder/datterselskaber. Det anses desuden som en fordel, hvis du har erfaring med Power-BI.

Selvkørende Financial Controller, der ser muligheder frem for begrænsninger
På det personlige plan forestiller vi os, at du er udadvendt og åben og har let ved at tilpasse dig nye kollegaer og opgaver. Du har en høj grad af ansvarsfølelse og sikrer egenhændigt, at dine opgaver bliver fulgt til dørs gennem en proaktiv arbejdsindsats. Du skal ydermere kunne veksle mellem at have et detaljeorienteret og et mere bredt blik på forretningsområdet og afdelingens aktiviteter.
Vi ser endvidere gerne, at du kommer med en god portion humor, og at du trives i et dynamisk team, der til tider arbejder under korte deadlines. Endeligt formår du at kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer, både internt og eksternt.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som Financial Controller hos Nordic Solar A/S bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden fortsat forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror vi på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstrem høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar A/S har siden etableringen i 2010 haft fokus på at bygge en grøn og bæredygtig virksomhed, der investerer i solenergi og sikrer vores aktionærer et attraktivt afkast. Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Teamet er meget alsidigt både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke samtidig med en stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Frem mod 2025 har Nordic Solar A/S ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten i solparker i drift – en plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.