Financial Controller

Vi søger en selvkørende og ambitiøs Financial Controller. Stillingen er en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk finansafdeling i en veldrevet vækstvirksomhed, som har fokus på solenergi.

Nordic Solar A/S undergår en kraftig vækst og ønsker at opruste finansafdelingen med endnu en Financial Controller. Som Financial Controller vil du få mulighed for at indgå i et tæt og fagligt stærkt samarbejde med kollegaer i afdelingen og på tværs af afdelinger, ligesom du vil have individuelt ansvar for kontrollen af allokerede solcelleparker. I stillingen vil du referere direkte til Head of Group Financial reporting and tax, Vibeke Jespersen.

Dine ansvarsområder som Financial Controller kan sammenfattes til:

  • Controlling af datterselskaber placeret i Europa
  • Samarbejde med lokale Finance Administrators
  • Styring af datterselskabernes Cash flows
  • Rapportering til lokale banker
  • Tilsikre kontrol af datterselskabernes budgetter og performance
  • Tilsikre overensstemmelse af lokale indberetninger af moms og skat
  • Udarbejde struktur for rapportering og finansiel styring i relation til nye investeringer
  • Indgå i afdelingens samarbejde med udarbejdelse af eksterne rapporteringsopgaver

Stort udviklingspotentiale i en grøn og innovativ virksomhed
Som Financial Controller kommer du med en HA eller anden relevant økonomisk baggrund, alternativt kan du være undervejs i færdiggørelsen af din HD. Ideelt set har du desuden 1-3 års relevant erhvervserfaring, gerne fra et revisionshus eller en stilling, hvor du har beskæftiget dig med controlling af udenlandske enheder/datterselskaber. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra branchen – vigtigst er imidlertid, at du har et ønske om at være med til at udvikle på mulighederne for arbejdet med vedvarende energi i en virksomhed med signifikante vækstplaner.

Helhedsorienteret Financial Controller, der ser muligheder frem for begrænsninger
På det personlige plan forestiller vi os, at du er udadvendt og åben og har let ved at tilpasse dig nye kollegaer og opgaver. Du har en høj grad af ansvarsfølelse og sikrer egenhændigt, at dine opgaver bliver fulgt til dørs gennem en proaktiv arbejdsindsats. Du skal ydermere kunne veksle mellem at have et detaljeorienteret og et mere bredt blik på forretningsområdet og afdelingens aktiviteter.
Vi ser også gerne, at du kommer med en god portion humor, og at du trives i et dynamisk team, der til tider arbejder under korte deadlines. Endeligt formår du at kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer, både internt og eksternt.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som Financial Controller hos Nordic Solar A/S, bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed i vækst. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, og derfor forventer vi fortsat en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror vi på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar A/S har siden etableringen i 2010 haft fokus på at bygge en grøn og bæredygtig virksomhed, der investerer i solenergi og sikrer vores aktionærer et attraktivt afkast. Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Teamet er meget alsidigt både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke samtidig med en stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Frem mod 2025 har Nordic Solar A/S ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten i solparker i drift – en plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Søg stillingen
Passer ovenstående på din profil, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.