Kundeudtalelser

Vores investorer vælger bevidst at investerer i solenergi, fordi det er den attraktive, langsigtede og stabile investering, men bestemt også fordi investeringen i solenergi gør en forskel for den verden, vi lever i og afleverer videre til vores børn og børnebørn.

Se videopræsentation

Pernille Foss

Bestyrelsesmedlem og impact investor
Investor i Nordic Solar siden 2019

“Det er hele udgangspunktet for mig at gøre noget bedre for samfundet, derfor betyder det enormt meget, at Nordic Solar arbejder med solenergi – grøn energi.

Samtidig glæder det mig at det rent økonomisk, er det gået over min forventning med investeringen i Nordic Solar.”

Kim René Pedersen

Partner, Curo Capital
Professionel investor i Nordic Solar siden 2017

“Curo Capital vil gerne investere bæredygtigt, i noget der har en impact på den verden vi lever i, og det ønsker mange af vores investorer også.

Når vi kigger på en investering, er der 4 ting vi vurderer: Personkredsen, Investeringsprocessen, Historisk afkast og Omkostningsstrukturen – her kan vi hakke alle 4 af og er derfor meget glade for at have valgt Nordic Solar som samarbejdspartner.”

Frederik Heegaard

Ejer af Nørrebro Bryghus
Investor i Nordic Solar siden 2011

”Nordic Solar består af ordentlige, dygtige og erfarne folk, som varetager investorernes interesser. Med mange års erfaring kender de markedet indgående, og ved hvordan man bygger og driver solparker. Efter 9 år som investor hos Nordic Solar investerer jeg nu også i det ny Global selskab.”

Michael Moesgaard Andersen

CEO, Andersen Advisory Group A/S
Investor i Nordic Solar siden 2016

”For mig er investeringen i Nordic Solar en strategisk investering, da jeg tror meget på solen som energikilde. Jeg har valgt Nordic Solar, fordi de er meget konservative i deres prospekter i forhold til andre og at jeg kan regne med investeringen som en obligation, med en sikker forrentning år efter år.”

Tommy Andersen

CEO, byFounders
Investor i Nordic Solar siden 2015

”Nordic Solar er en sikker bastion i mine investeringer og jeg opfatter min investering i Nordic Solar som en meget stabil og langsigtet investering med lav risiko. Det er samtidig vigtigt for mig at promote og støtte en industri som er grøn og som hjælper med at løse vores klimaudfordringer.”

Jesper Ryby

Direktør, Ryby Hårde Hvidevarer, Ryby A/S
Investor i Nordic Solar 2015

“Jeg valgte Nordic Solar, da jeg var træt af aktier og obligationer som kørte op og ned. Jeg havde brug for en sikker og stabil investering.

Min tillid til Nordic Solar havde en stor betydning, og at det er en grøn investering, hvor vi bidrager positivt til verdenssamfundet.”