IT-supporter

Vi søger en serviceminded og selvkørende IT-supporter, der kan imødekomme de øgede krav ift. den daglige drift, support, automatisering og optimering af virksomhedens IT-landskab, som Nordic Solars vækst naturligt har affødt.

De primære arbejdsopgaver som IT-supporter kan sammenfattes til:

  • Support inden for mobiltelefoni og hardware
  • Applikationshåndtering og brugerkontakt
  • Office365 brugersupport
  • Installation af applikationer og foretagelse af fejlsøgning
  • Indkøb af hardware
  • Forberedelse af IT-udstyr til nye medarbejdere
  • Kontinuerlig udvikling af IT-landskabet herunder sikre, at medarbejdere er bekendt med systemernes muligheder
  • Kontinuerlig sikring af Nordic Solars IT-sikkerhed

Er du klar til at tage ansvar og sætte dit eget præg?
Vi søger dig, der er en selvstændig problemløser, som kan drive daglige opgaver og egne projekter. Det er ikke afgørende, om du er nyuddannet eller har meget erfaring, så længe du har en interesse for opgaverne og har erfaring med Microsofts løsninger. Nordic Solar ønsker desuden en kandidat med interesse for mobiltelefoni, printere og generelt IT-udstyr. 0-3 års erfaring fra et tilsvarende eller lignende job anses som en fordel, men ikke et krav.

Det er en betydelig fordel, hvis du har erfaring med de systemer og teknologier, som Nordic Solar benytter i dag, herunder Office 365, Business Central, Office 365 Defender, Cloud Azure, firewall (Cisco på sigt), trådløst netværk, routere mv. Derudover er det et plus, hvis du har kendskab til PowerBi, Zapier, Power Automate (PPM) og PowerShell.

Serviceminded, selvkørende og ambitiøs IT-supporter
På det personlige plan forestiller vi os, at du trives i en udadvendt og serviceminded rolle, og at du har let ved at tilpasse dig nye kollegaer og opgaver. Du er selvkørende og trives i en dynamisk virksomhed, hvor man til tider arbejder under korte deadlines. Du kan kommunikere klart og tydeligt med både tekniske og ikke-tekniske kolleger, ligesom du har gode organisatoriske og problemløsende egenskaber, som gør dig i stand til at håndtere flere opgaver på én gang samtidig med, at du overholder dine deadlines.

Endelig er du ambitiøs i forhold til egen arbejdsindsats og leverancer. Hos Nordic Solar vægter vi en god arbejdskultur højt, og derfor er det vigtigt, at du er en god kollega, der bidrager positivt til kulturen og den gode stemning.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som IT-supporter hos Nordic Solar A/S, bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden fortsat forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror vi på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstremt høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel.