Accountant

En vigtig funktion, i en bæredygtig investeringsvirksomhed

Nordic Solar er i rivende udvikling og søger derfor en kollega, der med sin interesse og erfaring inden for bogføring, kan bidrage til den økonomiske drift internt i virksomheden.

Nordic Solar er på en vækstrejse, og har derfor brug for flere interne ressourcer. Det betyder, at du fra start forventes at kunne arbejde selvstændigt med diverse bogholderiopgaver i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Finansteamet.

I arbejdet med ovenstående ansvarsområde, vil du konkret bidrage til løsningen af følgende arbejdsopgaver:

  • Bogføring
  • Elektronisk fakturahåndtering
  • Afstemninger

I forlængelse af ovenstående arbejdsopgaver varetager du kreditorstyring, finans- og debitorbogføring, ligesom du beskæftiger dig med fakturering, og momsregnskaber. I rollen har du desuden ansvaret for bankbetalinger og rejseafregninger, ligesom du kan forvente at skulle løse diverse ad-hoc-opgaver.

Erfaren og detaljeorienteret Accountant, som kan arbejde selvstændigt og tage ansvar

Du kommer med ca. 2 års erfaring indenfor bogføring. Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor administration, økonomi & regnskab, men så længe du har relevant erfaring, er din uddannelsesmæssige baggrund ikke afgørende.

For at få succes i stillingen er det essentielt, at du formår at arbejde struktureret og omhyggeligt, ligesom du sætter en ære i, at opgaverne bliver afleveret til tiden. Du er motiveret for at blive en del af et fælleskab, hvor der ydes på højt niveau og hvor der er udviklingsmuligheder. Det er en fordel men ikke et krav, hvis du taler engelsk, da en del af den interne kommunikation foregår på engelsk.

På det personlige plan er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med en høj faglighed og specifik interesse for bogføring og de tilhørende processer. Du er stabil, god til at bevare overblikket og kan lide at have travlt. Du tager ansvar for egne arbejdsområder og får afsluttet opgaverne til tiden.

Kendskab til Navision eller Business Central samt Office pakken er en fordel, men ikke et krav.

Nordic Solar A/S tilbyder

Som accountant hos Nordic Solar A/S bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror de på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling, såvel som virksomhedens fremtidige retning. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstrem høj faglighed samt en høj medarbejdertrivsel.

Om Nordic Solar A/S

Nordic Solar A/S er et energiselskab ejet af private investorer. Siden etableringen i 2010 har virksomheden haft fokus på bæredygtig energi kombineret med et attraktivt afkast.

I Nordic Solar A/S arbejder man målrettet på at skabe det bedste og mest professionelle selskab inden for solenergi i Danmark, herunder at sikre vækst og indtjening hos investorerne. Virksomheden prioriterer desuden at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere.

Nordic Solar A/S har lavet transaktioner for mere end DKK 4 mia. i 10 forskellige europæiske lande og er blandt de 50 største porteføljer i Europa. I 2020 producerede virksomheden desuden 300 MWt grøn strøm svarende til omtrent 86.000 husstandes årlige elforbrug eller 160.000 ton udledning af CO2. På sigt har selskabet ambitioner om at etablere nye investeringskoncepter inden for solenergi, så virksomhedens vækst og udvikling sikres uden afhængigheden af én kunde.

For mere information se desuden: https://nordicsolar.eu/

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

Søg stillingen