Accountant

Vi søger en dygtig og selvstændig Accountant, der kan bidrage til den høje kvalitet i de interne regnskabsprocesser.

Nordic Solar er i rivende udvikling, og vi søger derfor en talentfuld kollega, der er dygtig til bogføring og kan bidrage til virksomhedens interne økonomiske drift. Du vil fra dag ét være en integreret del af Finansteamet og vil få ansvaret for at udføre diverse bogføringsopgaver selvstændigt.

I arbejdet med ovenstående ansvarsområde, vil du konkret bidrage til løsningen af følgende arbejdsopgaver:

 • Bogføring
 • Elektronisk fakturahåndtering
 • Hensættelser og periodiseringer
 • Anlægskartotek og afskrivninger
 • Afstemning af banker, Mastercard, balancekonti m.v.
 • Debitoropfølgning (IC) og -afstemning
 • Kreditorbetalinger og -opfølgning
 • Bogføring af rejseafregninger
 • Moms, Intrastat, listeangivelser
 • IC-faktureringer af renter, udlæg, management fee
 • Renteberegning af IC-lån

Som en naturlig forlængelse af dine arbejdsopgaver, skal du skal være forberedt på at løse diverse opgaver, der opstår på ad-hoc-basis. Din rolle er central i at sikre en glidende og effektiv økonomisk drift i virksomheden.

På længere sigt vil der være et tæt samarbejde mellem dig og controllere, hvor du vil blive involveret i udarbejdelsen af kvartals- og årsregnskaber. Dette vil give dig en unik mulighed for at udvide dine færdigheder og videreudvikle dig inden for bogføring.

Erfaren og detaljeorienteret Accountant, som kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
For at lykkedes i stillingen, forventer vi, at du har minimum 2 års erfaring fra en økonomifunktion, hvor du har arbejdet med debit/kredit, indberetning af moms, afstemning af bank samt elektronisk betaling og fakturering.

Uddannelsesmæssigt er en administrativ, økonomisk eller regnskabsmæssig baggrund en fordel, men det vigtigste er, at du har relevant erfaring. Det er afgørende, at du har en struktureret og omhyggelig arbejdsstil, og at du sætter en ære i at levere opgaver til tiden. Du vil blive en del af et temaorienteret fællesskab, hvor høj ydelse og personlig udvikling er værdier, der værdsættes.

På et personligt plan har du en naturlig nysgerrighed og interesse for bogføring og de dertilhørende processer. Du er en person, der lægger vægt på detaljer og du søger altid efter at opnå høj kvalitet i dit arbejde. Du har en stærk faglighed og en evne til at bevare overblikket, selv når der er mange opgaver på én gang. Du tager ansvar for dine arbejdsområder og løfter i flok. Kendskab til Navision eller Business Central samt Office pakken vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som Accountant hos Nordic Solar A/S, bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden fortsat forventer en markant vækst i fremtiden. I Nordic Solar A/S tror vi på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstrem høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar A/S har siden etableringen i 2010 haft fokus på at bygge en grøn og bæredygtig virksomhed, der investerer i solenergi og sikrer vores aktionærer et attraktivt afkast. Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Medarbejderne er meget alsidige både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke samtidig med en stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Frem mod 2025 har Nordic Solar A/S ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten i solparker i drift – en plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at følge linket. Søg stillingen og indsend dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.