Business Controller

Vi søger en ambitiøs og energisk Business Controller, der kan bidrage til at sikre en sund økonomisk drift og vækst i virksomheden. Vi leder efter dig, der har stærke analytiske evner og en proaktiv tilgang til opgaverne, og som har lyst til at blive en del af en veldrevet virksomhed, der har fokus på solenergi.

Nordic Solar A/S er i rivende udvikling, hvilket har forstærket behovet for udvidelse af vores økonomiske team. Som Business Controller vil du få en række klart definerede ansvarsområder, som du forventes at kunne varetage selvstændigt. I forlængelse heraf vil du, i takt med virksomhedens vækst, få en række konkrete arbejdsopgaver af mere dynamisk karakter.

Dine ansvarsområder som Business Controller kan sammenfattes til:

Business controlling:

  • Udvikle og vedligeholde modeller til business controlling
  • Tilsikre kontrol af datterselskabernes budgetter og performance
  • Supportere Group Finans ved løbende rapporteringer

Budgettering og forecasting:

  • Facilitere og styre processen om budgettering samt løbende forecast opdateringer
  • Styring af datterselskabernes cash flows
  • Rapportering til lokale banker

Controlling af datterselskaber:

  • Samarbejde med lokale Finance Administrators
  • Tilsikre overensstemmelse af lokale indberetninger af moms og skat

Stort udviklingspotentiale i en sund og innovativ virksomhed
På sigt er det forventningen, at du selvstændigt kan varetage rapportering og kontrol af solcelleparker, samt deltage i opsætningen af business controlling. Derudover vil du deltage i opsætning af budgetter og finansielle styringer for investeringer i nye byggeprojekter.

Business Controller, der vil med på vækstrejsen
Vi søger en dygtig og engageret kandidat med en solid økonomisk baggrund, såsom en HD, HA, Cand.Merc.FIR eller lignende. Du skal desuden have 2-5 års relevant erfaring, helst fra en mindre eller mellemstor virksomhed, hvor du har opnået en bred indsigt i forskellige økonomiske discipliner. Det forventes, at kandidaten har kendskab til Power-BI og forståelse for faglige processer. Endelig er vi på udkig efter en kandidat, der har et selvstændigt drive og vilje til at implementere og drive nye processer, og som vil bidrage til Nordic Solars fortsatte succes.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som Business Controller hos Nordic Solar A/S, bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden fortsat forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror vi på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstremt høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar A/S har siden etableringen i 2010 haft fokus på at bygge en grøn og bæredygtig virksomhed, der investerer i solenergi og sikrer vores aktionærer et attraktivt afkast. Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Medarbejderne er meget alsidige både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke samtidig med en stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Frem mod 2025 har Nordic Solar A/S ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten i solparker i drift – en plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at følge linket. Søg stillingen og indsend dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.