Business Controller

Bæredygtig virksomhed, der investerer i fremtiden

Nordic Solar A/S er i rivende udvikling og har for nyligt gennemgået en fusion, ligesom de står over for en børsnotering, hvilket har forstærket behovet for udvidelse af det økonomiske team. Som Business Controller vil du få en række klart definerede ansvarsområder, som du forventes at kunne varetage selvstændigt. I forlængelse heraf vil du, i takt med virksomhedens vækst, få en række konkrete arbejdsopgaver af mere dynamisk karakter.

Dine ansvarsområder som Business Controller kan sammenfattes til:

  • Kontrol og cash-flow management af europæiske datterselskaber
  • Samarbejde med lokalt placerede finansielle administratorer
  • Udvikling og vedligeholde modeller til business controlling
  • Rapportering til lokale banker

Stort udviklingspotentiale i en sund og innovativ virksomhed

I arbejdet med ovenstående sikrer du således compliance med lokale moms og skatter, ligesom du selvstændigt varetager rapportering og kontrol af solcelleparker, budgettering og finansielle styringer for nye investeringer. Du laver desuden budgettering og performancekontrol af datterselskaber og yder support til løbende rapporteringer udarbejdet efter IFRS. Endelig forventes det, at du løbende justerer forretningens krav og specifikationer i overensstemmelse med korrigerede krav fra myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.

Business Controller, der vil med på vækstrejsen

Som Business Controller kommer du med en uddannelsesmæssig baggrund som HD, HA, Cand.Merc.Aud eller anden relevant økonomiske baggrund. Vi forestiller os desuden, at du har 2-3 års relevant erfaring fra en lign. stilling, gerne i en mindre eller mellemstor virksomhed, hvor du har været bredt beskæftiget i de forskellige facetter af virksomhedens økonomi. Veludviklede IT-kundskaber indenfor relevante rapporteringssystemer, gerne Business Central/Konsolidator, er ligeledes et must. Det er fordel, men ikke et krav, hvis du har beskæftiget dig med Power-BI, samt har en grundlæggende forståelse for de faglige processer herunder. Det er ligeledes et plus, hvis du har et selvstændigt drive som medvirker til at implementere og drive nye processer.

For at få succes i rollen som Business Controller er det essentielt, at du trives med at have ansvar for en bred pallette af forskelligartede opgaver. Du skal ydermere kunne veksle mellem at have et detaljeorienteret og et mere bredt blik på forretningsområdet og afdelingens aktiviteter. Virksomheden udvikler sig konstant, hvorfor der stilles krav til, at du kan holde hovedet koldt og tilsikre grundig rapportering og kontrol, selv i travle situationer.

Som person er du åben og parat til at indgå i et socialt og dynamisk team, hvor du formår at kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer, både internt og eksternt.

Nordic Solar A/S tilbyder

Som Business Controller hos Nordic Solar A/S bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror de på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling, såvel som virksomhedens fremtidige retning. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstrem høj faglighed samt en høj medarbejdertrivsel.

 

Om Nordic Solar A/S

Nordic Solar A/S er et energiselskab ejet af private investorer. Siden etableringen i 2010 har virksomheden haft fokus på bæredygtig energi kombineret med et attraktivt afkast.

I Nordic Solar A/S arbejder man målrettet på at skabe det bedste og mest professionelle investerings- og asset management-selskab inden for solenergi i Danmark. Herunder at sikre vækst og indtjening hos kunderne. Virksomheden prioriterer desuden at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere.

Nordic Solar A/S har lavet transaktioner for mere end DKK 4 mia. i 10 forskellige Europæiske lande og er blandt de 50 største porteføljer i Europa. I 2020 producerede virksomheden desuden 300 MWt grøn strøm svarende til omtrent 86.000 husstandes årlige elforbrug eller 160.000 ton udledning af CO2. På sigt har selskabet ambitioner om at etablere nye investeringskoncepter inden for solenergi, så virksomhedens vækst og udvikling sikres uden afhængigheden af én kunde.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

Søg stillingen