Content & Digital Media Manager

Er du en kreativ content creator med sans for detaljer? Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling og være med til at styrke vores online tilstedeværelse? Kan du skabe engagerende content og drive marketing- og kommunikationsprojekter fra start til slut? Så er du måske vores nye Content & Digital Media Manager.

I stillingen vil du arbejde tæt sammen med Nordic Solars Head of Communications & Marketing samt Head of Investor Relations for at sikre en effektiv og sammenhængende kommunikation på tværs af kanaler og platforme. Du vil desuden arbejde på tværs af organisationen generelt i forbindelse med udvikling af indhold.

Dine ansvarsområder som Content & Digital Media Manager kan sammenfattes til:

  • Content creation
  • Håndtering og vedligeholdelse af digitale kanaler
  • Projektledelse af aktiviteter, der knytter sig til kommunikations- og marketingområdet

Som en del af denne rolle vil du have ansvaret for at udarbejde spændende og engagerende content, der bidrager til Nordic Solars strategiske årsplan for marketing og kommunikation. Du vil også være ansvarlig for vedligeholdelse af vores hjemmeside samt håndtering af vores sociale mediekanaler, SEO-optimering, og andre former for indholdsproduktion som eksempelvis videocontent, samt analyse og rapportering af resultaterne.

Derudover vil du spille en central rolle i implementeringen og udviklingen af Nordic Solars grafiske udtryk på skabeloner, materialer, annoncer, print og hjemmeside, og samarbejde med eksterne bureauer for at sikre en konsistent visuel identitet. Du vil også støtte op omkring opgaver såsom årsrapporter, designguide, præsentationer, nyhedsmails, UX/hjemmeside-optimering, kampagner, øvrig ekstern kommunikation samt intern kommunikation.

Selvstændig og proaktiv kandidat, der er passioneret omkring marketing og kommunikation
Vi søger dig, der har en bachelor- eller kandidatgrad inden for kommunikation, journalistik, IT og kommunikation, marketing eller beslægtede områder. Det er afgørende, at du har 3-6 års relevant erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvar for udarbejdelse af content. Erfaring med markedskommunikation og B2B marketing og/eller kommunikation er vigtigt.
Det anses desuden som en fordel, hvis du har erfaring med marketing og/eller kommunikation i en børsnoteret virksomhed eller fra et bureau, hvor du har arbejdet med relevante B2B kunder.

Derudover forventes det, at du behersker både dansk og engelsk på et højt niveau og har erfaring med at udarbejde content på begge sprog. Endelig er det en fordel, hvis du har kendskab til InDesign og CMS-systemer som Sanity eller lignende.

Kreativ Content & Digital Media Manager med sans for detaljer
På det personlige plan forestiller vi os, at du er kreativ, initiativrig og proaktiv, og brænder for at udvikle indhold af høj faglig kvalitet, der understøtter strategi og branding og altid er i øjenhøjde med modtageren. Derudover er du struktureret og kan skabe orden i komplekse opgaver og selvstændigt drive projekter fra start til slut.

Du skal kunne bidrage med nye initiativer inden for udviklingen af de digitale kanaler, som du får mulighed for at sætte dit præg på. Vi lægger også stor vægt på, at du har sans for detaljer, både når du skriver og arbejder inden for det grafiske og visuelle område.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som medarbejder hos Nordic Solar A/S, bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden fortsat forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror de på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstrem høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar A/S har siden etableringen i 2010 haft fokus på at bygge en grøn og bæredygtig virksomhed, der investerer i solenergi og sikrer vores aktionærer et attraktivt afkast. Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Medarbejderne er meget alsidige både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke samtidig med en stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Frem mod 2025 har Nordic Solar A/S ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten i solparker i drift – en plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år. Koncernsproget i Nordic Solar er engelsk.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at følge linket. Søg stillingen og indsend dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.