Financial Controller med fokus på IFRS

Vi søger en selvkørende og ansvarlig Financial Controller med fokus på IFRS, som kan sikre, at Nordic Solar overholder alle internationale regnskabsstandarder i den finansielle rapportering. Stillingen er en attraktiv mulighed for at blive en del af en veldrevet virksomhed, der har fokus på solenergi.

Nordic Solar undergår en kraftig vækst, hvilket accelererer behovet for ekstra ressourcer, så virksomheden kan imødekomme kravene til økonomisk kontrol og finansiel rapportering.

Dine ansvarsområder som kan sammenfattes til:

  • Regnskabsaflæggelse og rapportering:
  • At deltage i udarbejdelse af årsregnskab og kvartalsrapporteringer iht. IFRS
  • Økonomisk styring af datterselskaber:
  • Controlling af datterselskaber placeret i Europa
  • Samarbejde med lokale finance administrators
  • Styring af datterselskabernes cash flows
  • Rapportering til lokale banker
  • Tilsikre overensstemmelse af lokale indberetninger af moms og skat
  • Performance og budgetkontrol:
  • Tilsikre kontrol af datterselskabernes budgetter og performance

På sigt er det ønsket, at du leder egne områder af den finansielle rapportering samt controlling af datterselskaber, herunder selvstændigt identificerer relevante forhold samt sikrer kvalitet i de tal, der er inkluderet i rapporteringen. Dette kræver en høj grad af selvstændighed og evnen til at arbejde under minimal supervision.

Som Financial Controller med fokus på IFRS vil du have mulighed for både faglig og personlig udvikling i en virksomhed med en flad struktur og en sund kultur. Du vil have stor indflydelse på dit eget job og mulighed for at indfri dine ambitioner og potentiale. Samtidig kan du se frem til en arbejdsplads med en ekstrem høj faglighed og høj medarbejdertrivsel.

Erfaren kandidat med interesse for IFRS
For at kunne varetage stillingen er det essentielt, at du har en økonomisk baggrund. Du kan fx have læst erhvervsøkonomi, cand.merc.aud., eller være i gang med din HD2. Du skal desuden have minimum 2 års relevant erhvervserfaring, gerne fra et revisionshus eller en stilling med controlling af udenlandske enheder/datterselskaber. Berøring med eller interesse for IFRS er et krav.

Analytisk Financial Controller med en solid forretningsforståelse, der angriber opgaver og udfordringer med en positiv indstilling
På det personlige plan forestiller vi os, at du er udadvendt og har let ved at tilpasse dig nye kollegaer og opgaver. Du er selvkørende og trives i et dynamisk team, der arbejder under korte deadlines. Det er vigtigt, at du har øje for detaljen og kvalitet, mens du stadig holder fokus på den overordnede målsætning. Du kan kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer både internt og eksternt i virksomheden og du ser generelt muligheder frem for begrænsninger. Endelig værdsætter du det sociale og gode kollegiale arbejdsmiljø, og sætter pris på gode sparringsmuligheder med kollegaer.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som medarbejder hos Nordic Solar A/S, bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har, på globalt plan, et stort uforløst potentiale, hvorfor virksomheden fortsat forventer en markant vækst i fremtiden. Hos Nordic Solar A/S tror vi på frihed under ansvar, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling. Endelig bliver du en del af en god arbejdsplads med en flad struktur, hvor en sund kultur og et rummeligt arbejdsmiljø er nøgleord. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en ekstremt høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar A/S har siden etableringen i 2010 haft fokus på at bygge en grøn og bæredygtig virksomhed, der investerer i solenergi og sikrer vores aktionærer et attraktivt afkast. Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Medarbejderne er meget alsidige både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke samtidig med en stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Frem mod 2025 har Nordic Solar A/S ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten i solparker i drift – en plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at følge linket . Søg stillingen og indsend dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.