Head of Financial Planning and Analysis

Nordic Solar A/S, søger en Head of Financial Planning and Analysis med et højt fagligt niveau, som kan sikre det økonomiske overblik. Stillingen er en unik mulighed for at blive en del af et dynamisk Finance team i en veldrevet vækstvirksomhed, som har fokus på solenergi.

Bæredygtig virksomhed, der investerer i fremtiden
Nordic Solar er i rivende udvikling, hvilket har forstærket behovet for udvidelse af det økonomiske team. De søger derfor en kollega, der med sin erfaring inden for budgettering og driftsanalyse kan bidrage til at udvikle og tilsikre præcis budgettering, løbende rapportering og cash management. Virksomheden bygger og drifter i dag solcelleparker i EU og er ejet af private og institutionelle aktionærer, hvilket naturligt skærper kravene til økonomisk kontrol og rapportering.

Som Head of Financial Planning and Analysis vil du få en række klart definerede ansvarsområder, som du forventes at kunne varetage selvstændigt. I forlængelse heraf vil du, i takt med virksomhedens vækst, få en række konkrete arbejdsopgaver af mere dynamisk karakter. Dit primære ansvarsområde bliver ledelse og udvikling af 4 controllere samt den løbende rapportering, budgettering og procesoptimering.

Med direkte reference til CFO, Jes Vengaard, vil du således bidrage aktivt til afdelingens udvikling. Dine ansvarsområder kan sammenfattes til:

  • Budgettering på konsolideret niveau og enhedsniveau
  • Udarbejdelse af månedlig rapportering, i henhold til IFRS
  • Koncern Cash management
  • Controlling af europæiske datterselskaber
  • Udvikling af processer, rapportering og kontroller
  • Agere sparringspartner ved aflæggelse af eksterne rapporteringer
  • Ad-hoc udviklingsopgaver

Erfaren Head of Financial Planning and Analysis, der besidder en solid system- og forretningsforståelse
Som Head of Financial Planning and Analysis kommer du med en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.Merc.Aud eller lignende relevant økonomisk baggrund. Vi forestiller os desuden, at du har minimum 10 års relevant erfaring fra en tilsvarende stilling. Alternativt kan du have erfaring fra en rolle i revisionsbranchen, hvor du har været bredt beskæftiget i de forskellige facetter af virksomhedens økonomi. Du kommer med veludviklede IT-kundskaber indenfor relevante rapporteringssystemer, gerne Business Central/Konsolidator. For at kunne varetage stillingen er det desuden essentielt, at du har erfaring med budgettering, driftsanalyse og konsolidering samt en grundlæggende forståelse for IFRS og de regnskabsfaglige processer. Erfaring med Power-BI er ligeledes et plus.

Vil du med på vækstrejsen?
For at få succes i rollen som Head of Financial Planning and Analysis er det essentielt, at du trives med at have ansvar for en bred pallette af forskelligartede opgaver. Du skal ydermere kunne veksle mellem at have et detaljeorienteret og et mere bredt overblik på forretningsområdet og afdelingens aktiviteter. Virksomheden udvikler sig konstant, hvorfor der stilles krav til, at du kan holde hovedet koldt og tilsikre grundig rapportering og kontrol, selv i travle situationer. Du brænder for det fagfaglige og sætter en ære i at leve op til alle krav og reglementer, og du formår at bevare overblikket over et bredt område af komplicerede regnskabsprocesser.

Som person er du åben og parat til at indgå i et socialt og dynamisk team, hvor du formår at kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer, både internt og eksternt.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar har siden etableringen i 2010 haft fokus på at opbygge en grøn og bæredygtig solenergivirksomhed, samtidig med at de sikrer aktionærerne et attraktivt afkast. Nordic Solar udvikler, bygger og driver industrielle solparker med fokus på Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere, og der arbejdes målrettet med værdierne. I det daglige arbejdes der intensivt på tværs af alle afdelinger og faggrupper, hvorfor der også er stor fokus på medarbejder- og organisationsudvikling. I Nordic Solar er man også meget optaget af medarbejdertrivsel, hvorfor der bl.a. er fælles træning (frivilligt), en god kantineordning, mulighed for psykoterapi, massage, en personaleforening og meget mere. Teamet bag Nordic Solar er meget alsidigt både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette udgør en styrke både fagligt og socialt, samtidig med at det medfører stor rummelighed og god tilpasningsevne.

De kommende år har Nordic Solar ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten af de solparker, der er i drift, inden udgangen af 2025. En plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Få mere information på Nordic Solars hjemmeside: https://nordicsolar.eu/

Søg stillingen
Passer ovenstående på din profil, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

Søg stillingen