Project Assistant til Sustainability & ESG-teamet

Ønsker du at gøre en forskel i kampen mod klimaforandringer? Har du en passion for bæredygtighed og ESG, og vil du bidrage til en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid? Så er denne Project Assistent-stilling hos Nordic Solar måske noget for dig.

Nordic Solar A/S bygger og driver industrielle solparker i hele Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden. Vi arbejder dedikeret på at fremme den bæredygtighed omstilling gennem udvikling af solenergiprojekter. Vi er en virksomhed, der værdsætter ansvarlighed og bæredygtighed, og vores Sustainability and ESG-team spiller en afgørende rolle i at sikre, at vores forretning drives på en etisk og miljøvenlig måde. Det er med udgangspunkt i dette arbejde, at vi nu søger en ny Project Assistant (15-20 timer om ugen).

Stillingen
Sustainability and ESG-afdelingen er ansvarlig for en bred portefølje af opgaver, der strækker sig over alle aspekter af bæredygtighed og ESG, inkl. rapporter, analyser med mere. Som vores nye Project Assistant bliver du en vigtig del af teamet, når disse opgaver skal løftes i samarbejde med interne og eksterne interessenter. Du får dermed indsigt i det strategiske, analytiske og operative felt, når vi arbejder med bæredygtighed. Du vil samtidig få mulighed for selv at stå i spidsen for forskellige opgaver og projekter inden for bæredygtighed. Med andre ord er der rig mulighed for at præge dine arbejdsopgaver, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Nordic Solar er på en ambitiøs vækstrejse, hvilket også betyder, at vi udvider vores arbejdsstyrke hurtigt. Derfor vil der, for den rette profil, være mulighed for en fremtidig fuldtidsstilling i virksomheden.

Arbejdsopgaver
Som Project Assistent i vores Sustainability and ESG-team vil du blive en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen med andre afdelinger for at integrere bæredygtighed og ESG-tiltag i alle dele af virksomheden. Dine arbejdsopgaver vil omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Assistere med indsamling og analyse af data relateret til bæredygtigheds- og ESG-KPI’er, herunder energiforbrug, CO2-aftryk, social påvirkning og governance.
 • Bidrage til udarbejdelse af bæredygtighedsrapporter og ESG-disclosures i overensstemmelse med internationale standarder og retningslinjer.
 • Undersøge best practise inden for bæredygtighed og ESG i solenergibranchen, samt sammenligne vores præstationer med branchens nøgletal og finde potentielle forbedringspunkter.
 • Støtte i gennemførelsen af bæredygtighedsprojekter og ESG-initiativer på tværs af organisationen.
 • Bidrage til dialogen med interessenter såsom investorer, samarbejdspartnere og NGO’er om vores bæredygtighedsstrategi og
  resultater.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du:

 • Er studerende inden for områderne Sustainability, Environment eller lignende.
 • Har stærke mundtlige og skriftlige kommunikative færdigheder på både engelsk og dansk.
 • Har interesse for at arbejde med vedvarende energi, bæredygtighed og kommunikation inden for energisektoren.
 • Har en junior-projektleder i maven – og har lyst til at drive projekter.

Din profil
Du vil passe godt ind hos os, hvis du er:

 • Velstruktureret og i stand til at overholde deadlines.
 • Grundig, analytisk og detaljeorienteret.
 • En stærk teamplayer, der også selvstændigt igangsætter, driver og afslutter opgaver.
 • Initiativrig og proaktiv.
 • God til at samarbejde med mange forskellige mennesker på tværs af fagområder.
 • Motiveret af at arbejde i et højt tempo samt navigere i et dynamisk arbejdsmiljø.

Nordic Solar A/S tilbyder
Som Project Assistant i Nordic Solar A/S bliver du først og fremmest en del af en succesfuld virksomhed. Markedet for solenergi har på globalt plan et stort og uforløst potentiale, og vi forventer derfor at fortsætte vores markante vækst. Virksomheden er i høj grad værdibaseret og prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere. Nordic Solar A/S er således kendetegnet ved en høj faglighed og en høj medarbejdertrivsel. Nordic Solar’s arbejdskultur er også kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, hvor den enkelte medarbejders work-life balance sættes højt på dagsordenen. Vi har en stor diversitet blandt vores medarbejdere både i forhold til alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette giver en faglig styrke plus stor rummelighed og god tilpasningsevne.

Søg stillingen
For mere information om stillingen kan du kontakte Mie Johnson, Sustainability & ESG Manager på [email protected] eller 21941711 eller Mette Just Elkjær, Head of Sustainability and ESG på mej@nordicsolar eller 20301544. Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt og senest torsdag den 7. september 2023.

Den forventede startdato er hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2023.

For at ansøge skal du sende dit CV og ansøgning til Mie Johnson på [email protected].