Senior Financial Controller

Vi søger en Senior Financial Controller med et højt fagligt niveau, der vil stå for løbende rapportering og procesoptimering.

Nordic Solar er i rivende udvikling, hvilket har forstærket behovet for udvidelse af det økonomiske team. Som Senior Financial Controller vil du, med direkte reference til CFO Jes Vengaard, sikre optimal kontrol og således sikre forankring af virksomhedens økonomiske principper. På sigt rummer stillingen desuden muligheden for at få ledelsesansvar, hvis du har kompetencerne og lysten til dette.

Dine primære ansvarsområder som Senior Financial Controller kan sammenfattes til:

  • Cash flow management/treasury
  • Automatisering, optimering og udvikling af processerne
  • ESG-rapportering
  • At agere sparringspartner ved skat og eksisterende rapportering

Forretningsorienteret og ambitiøs kandidat
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund, enten som cand.merc.aud. eller anden cand.merc.-retning med vægt på økonomi og regnskab. Endvidere har du ca. 10 års relevant erhvervserfaring, fx fra revisionbranchen eller fra industrien, hvor du har erhvervet dig solid erfaring indenfor cash management/treasury, ESG, konsolidering, ledelsesrapportering og selskabsskat. Det anses som en betydelig fordel, hvis du har siddet som financial controller i en finansafdeling. Endelig ser vi gerne, at du har erfaring med Power-BI og har indsigt i IFRS-standarder

Detaljeorienteret Senior Financial Controller, der kan sikre fortsat kvalitet og udvikling
På det personlige plan forestiller vi os, at du formår at arbejde selvstændigt og trives i en stilling, hvor opgaveløsningen kræver et stort personligt ansvar.

Da stillingen fordrer god regnskabsteoretisk forankring samt forståelse for rapporteringsprocesser, KPI-rapportering, interne kontroller og risk management ser vi gerne, at du brænder for det faglige og sætter en ære i at leve op til alle krav og reglementer på området. Virksomheden udvikler sig konstant, hvorfor der stilles krav til, at du kan holde hovedet koldt og tilsikre grundig rapportering og kontrol, selv i travle situationer.

Du er imødekommende og tydelig i din kommunikation, og du kan kommunikere i øjenhøjde med kollegaer og stakeholders på flere niveauer, både internt og eksternt i virksomheden. Du lægger vægt på at sparre med dine kollegaer, og du bidrager med energi og engagement til at skabe resultater. Endelig sætter du pris på et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor man føler et ansvar og tør udfordre eksisterende praksis.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar har siden etableringen i 2010 haft fokus på at opbygge en grøn og bæredygtig solenergivirksomhed, samtidig med at de sikrer aktionærerne et attraktivt afkast. Nordic Solar udvikler, bygger og driver industrielle solparker med fokus på Europa og arbejder målrettet på at skabe det største og mest professionelle solenergiselskab i Norden.

Virksomheden prioriterer at skabe en spændende og udviklende arbejdsplads for alle medarbejdere, og der arbejdes målrettet med værdierne. I det daglige arbejdes der intensivt på tværs af alle afdelinger og faggrupper, hvorfor der også er stor fokus på medarbejder- og organisationsudvikling. I Nordic Solar er man også meget optaget af medarbejdertrivsel, hvorfor der bl.a. er fælles træning (frivilligt), en god kantineordning, mulighed for psykoterapi, massage, en personaleforening og meget mere. Teamet bag Nordic Solar er meget alsidigt både i alder, nationalitet, uddannelse og erfaring. Dette udgør en styrke både fagligt og socialt, samtidig med at det medfører stor rummelighed og god tilpasningsevne.

De kommende år har Nordic Solar ambitioner om at fortsætte den høje vækst og forventer en tredobling af kapaciteten af de solparker, der er i drift, inden udgangen af 2025. En plan, der kræver investeringer på op mod DKK 5 mia. de kommende år.

Søg stillingen
Passer ovenstående på din profil, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

Søg stillingen