Per Thrane, Investor

»Jeg har som investor i Nordic Solar
flere gange øget min investering.
I den forbindelse har jeg lagt vægt på risikospredning, et godt afkast år efter år, samt en kompetent ledelse.«

Hold dig opdateret!

Minimumsinvestering er DKK 750.000[contact-form-7 id=”6649″ title=”Tilmeld DK”]

Nordic Solar Energy investerer i solenergi inden for EU. Solenergi spiller en væsentlig rolle i fremtidens løsning af globale klimaproblemer og har vist stabile og forudsigelige afkast til aktionærerne gennem flere år.

I gennemsnit har aktionærerne fået 7,3% i afkast de seneste 4 år.

De sidste 9 år har vi investeret i solparker for mere end 1,6 mia. DKK fordelt på flere end 80 parker i otte forskellige EU-lande. En portefølje af den størrelse giver god risikospredning og mange stordriftsfordele. Vi er således i dag blandt de 60 største porteføljer i Europa og ambitionerne er fortsat store.

Planen er at fordoble selskabets størrelse gennem flere investeringer over de kommende 2-3 år. Behovet for løbende kapitaltilførsler til nye investeringer er derfor fortsat stort.

For perioden fra 2018 frem mod en mulig børsnotering efter 2020, er det ambitionen at skabe værdiforøgelse i aktien udover det årlige budgetterede afkast på 6-7 %. Vi arbejder løbende med optimering, refinansiering og rationalisering af porteføljen, til gavn for aktionærerne.

Kontakt os på 70 26 44 44 eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, hvis du ønsker løbende at modtage information fra Nordic Solar Energy eller ønsker at høre mere om dine investeringsmuligheder i selskabet.