Investering, der er med til at gøre os alle sammen rigere på solenergi i fremtiden

Modtag Investorpræsentation

Aktier i solenergi hos Nordic Solar

Der er mange muligheder for at investere en del af sin formue. Vælger du at investere i solenergi, er du med til at investere i at gøre os alle sammen rigere på grøn energi i fremtiden. Jo mere solenergi, vi kan producere, jo mere grøn strøm kan vi få glæde af i samfundet.

Nordic Solar bygger, udvikler og driver industrielle solparker i Danmark og en lang række andre europæiske lande, som forsyner forbrugere og virksomheder i Europa med grøn strøm. Vi er drevet af vores mission om at udbrede solenergi til gavn for alle, og vi har siden 2010 løbende udvidet vores portefølje af solparker.

Få mere at vide i vores investorpræsentation

Som aktionær kan du også komme med på rejsen. Udfyld formularen her og få tilsendt vores investorpræsentation. Her kan du læse meget mere om selskabet og dine investeringsmuligheder. Du er også velkommen til at booke et møde med os.

For at blive aktionær skal du investere minimum DKK 750.000. En aktieinvestering i Nordic Solar har siden 2015 givet et gennemsnitligt afkast på 9,3% årligt.* Det kan du læse mere om i investorpræsentationen.

I præsentationsmaterialet finder du også link til Central Investorinformation og vores Investor Memorandum.

*Historiske afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast.

Investor præsentation