Nordic Solar ruster organisationen til vækst med stærkt fokus på People & Culture-området. Tina Mose er indtrådt i virksomhedens ledelse som CPO (Chief People Officer) og skal stå i spidsen for fortsat opbygning og skalering af en organisation, der har som målsætning at bygge produktionskapacitet på 1 GWp nye solparker årligt fra 2025.

Det er en rolle, Tina Mose, som kommer med solid erfaring i bagagen, har glædet sig meget til at træde ind i:

”Nordic Solar står overfor at skulle vækste og styrke organisationen på medarbejderfronten, og jeg glæder mig til at tage fat i den meget spændende opgave, der ligger i at opbygge en People & Culture-organisation, der skal være med til at sikre de processer, som er nødvendige for at skalere virksomheden,” siger Tina Mose, CPO hos Nordic Solar.

Skal ruste organisationen til vækst
Tina Mose kommer fra en stilling som HR-direktør hos byggemarkedskæden STARK, og har bl.a. tidligere haft nøgleroller som HR Director i Falck Koncernen og CHRO hos LanguageWire, hvor hun også har været ansvarlig for People & Culture, med fokus på at styre organisationen godt igennem forandringer og hastig udvikling. Hun ser det da også som sin fornemmeste opgave at sørge for et stærkt fundament, når organisationen vokser hastigt:

”Det er ikke kun vækstmålene, der er ambitiøse hos Nordic Solar. Vi har også høje ambitioner omkring at arbejde i en mere bæredygtig retning i alt, hvad vi gør. Det gælder ikke mindst i forhold til at opbygge og lede organisationen. Nordic Solar arbejder ud fra et stærkt værdigrundlag og er kendetegnet ved et stort engagement fra medarbejdernes side. Det skal vi fastholde, mens vi vækster og udvikler organisationen. Jeg ser det som en af mine fornemmeste opgaver at sikre Nordic Solars høje medarbejderengagement og den enkelte medarbejders oplevelse af at kunne udvikle sig, samtidig med at det er sjovt at gå på arbejde,” siger Tina Mose.

Noget af det, hun glæder sig allermest til, er at lære alle de nye kollegaer at kende. CEO i Nordic Solar, Nikolaj Holtet Hoff, har også set frem til at få Tina Mose ombord:

”Vi er meget glade for at kunne byde Tina velkommen som ny CPO, og der er ingen tvivl om, at hele People & Culture-området er utroligt vigtigt for Nordic Solars vækststrategi. Vi har store ambitioner, også når det gælder om at have en god arbejdsplads, hvor vores medarbejdere oplever, at de kan udvikle sig og være med til at gøre en forskel, og hvor de trives. Det skal Tina være med til at sikre, og hun kommer med den nødvendige erfaring og en solid baggrund og indsigt, som er værdifuld, når vi over de kommende år for alvor skal accelerere byggeriet af vores egne solparker og styrke organisationen hele vejen rundt,” siger Nordic Solars CEO Nikolaj Holtet Hoff.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar er en dansk solenergivirksomhed, som udvikler, bygger og driver solparker i industriel skala over hele Europa. Siden etableringen i 2010 er behovet og markedet for grøn energi steget kraftigt, og Nordic Solar ønsker at være en central del af den grønne omstilling. Selskabet er ejet af ca. 700 aktionærer og beskæftiger mere end 80 medarbejdere. I dag driver Nordic Solar solparker med en samlet kapacitet på 358 MWp over hele Europa og har en planlagt udviklingsportefølje på knap 1,7 GW.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev