Nordic Solar som arbejdsplads

Få indblik i, hvordan det er at arbejde hos Nordic Solar,
hvor vi gerne vil give plads til faglighed, udvikling og til at gøre en forskel sammen.

Plads til faglig og personlig udvikling

Når du er på arbejde, er det vigtigt for os, at du trives. Det er et ansvar, vi tager alvorligt og tager på os. Vi gør os hele tiden umage for at skabe rammerne for en god arbejdsplads med plads til faglig og personlig udvikling, fleksibilitet og en kultur med plads til alle. Og så er det vigtigt, at vi værner om fællesskabet. Både det faglige og sociale kolleger imellem.

Plads til faglig og personlig udvikling

Når du er på arbejde, er det vigtigt for os, at du trives. Det er et ansvar, vi tager alvorligt og tager på os. Vi gør os hele tiden umage for at skabe rammerne for en god arbejdsplads med plads til faglig og personlig udvikling, fleksibilitet og en kultur med plads til alle. Og så er det vigtigt, vi værner om fællesskabet. Både det faglige og sociale kolleger imellem.

Plads til at gøre en forskel

I Nordic Solar skal der være plads til, at du som medarbejder kan udfolde dig og bidrage med at sætte dit aftryk og gøre en forskel sammen med resten af organisationen og alle dine kolleger. Vi tror nemlig på, at når vi som mennesker er sammen om at bidrage til arbejdspladsen på hver vores måde, så udvikler vi os i en retning, hvor vi bliver bedre og tilsammen kan gøre en større forskel. Og det er det, vi gerne vil. Gøre en forskel ved at producere mere solenergi og gøre det på en ansvarlig måde.

Plads til hinanden

Som arbejdsplads vil vi også gerne gøre en forskel for dig som ansat. Vi sætter pris på alle de kompetente og passionerede mennesker i vores virksomhed, som har valgt at være med på den rejse, Nordic Solar er på. Målene er ambitiøse, og tempoet højt. Og netop derfor er det også vigtigt, at vi passer på hinanden. Det gør vi ved at værne om en kultur, hvor vi giver plads til hinanden, og hvor vores forskelligheder er vores styrke. Vi gør det gennem en høj grad af fleksibilitet, fordi vi ved, at vi er hele mennesker, der har brug for et liv i balance. Og vi gør det ved at prioritere, at man skal have det godt, når man går på arbejde.

Plads til faglighed og trivsel

Der er højt til loftet. Ikke mindst når det gælder vores fagligheder, som skal være i top. Men det skal medarbejdertrivslen også være. Kun når begge dele går op i en højere enhed, og vi har det godt sammen, kan vi levere resultater og løsninger af høj kvalitet. Vi har en uformel tone, og der skal også være plads til højt humør og at have det sjovt.

Plads til balance

Vores værdier er grundighed, åbenhed, ærlighed og work-life balance. I hverdagen betyder det, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi analyserer og undersøger for at finde de bedste løsninger. Vi er åbne og ærlige over for hinanden og arbejder fra alle niveauer i organisationen med en åben dør, hvor det altid er i orden at stikke hovedet ind, hvis man har brug for en ærlig snak. Og så er fleksibilitet i hverdagen afgørende, fordi vi er overbevist om, at vi bliver bedre til vores arbejde og kan gøre en større forskel i det store og hele, når vores liv hænger sammen hele vejen rundt.