Karriere i Nordic Solar

Vi arbejder for at udbrede solenergi. Vil du være med? Se de ledige stillinger og læs mere om, hvordan det er at være ansat i Nordic Solar.

Om ansættelsesprocessen

Har du søgt en stilling hos Nordic Solar? Vi samarbejder med en ekstern partner, som hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen.

Alle ansøgninger bliver behandlet, og som ansøger vil du altid modtage en bekræftelse på din ansøgning.

I processen kan du forvente, at vi har fokus på, hvordan dine faglige og personlige kvalifikationer matcher stillingen, teamet og kulturen. Og ikke mindst, hvordan de matcher de forventninger, du har.

Kandidater, der går videre i processen, vil blive indkaldt til samtale og gennemgå et testforløb.

Afhængigt af det job, du søger, kan du også blive bedt om at løse en specifik case.

Som kandidat til en stilling kan du altid forvente at få feedback på dine testresultater og en tilbagemelding undervejs, uanset hvor langt du når i processen.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige folk, som kan være med til at indfri vores ambitioner, og som har lyst til at tage med på rejsen sammen med os. Hvis du kan se dig selv som en del af teamet, er du velkommen til at kontakte os, selvom vi ikke i øjeblikket har en ledig stilling, der matcher din profil. Send dit CV og en uopfordret ansøgning med et par ord om dig selv, og hvorfor du godt kunne tænke dig at blive en del af holdet i Nordic Solar til [email protected] med uopfordret ansøgning i emnefeltet.

Onboarding i Nordic Solar

Vi har et onboarding-program, der skal være med til at give dig en god start, når du bliver ansat i Nordic Solar. Vi ser altid frem til at byde nye kolleger velkommen og sørger for, at vi er i kontakt inden din første dag i dit nye job.

Som en del af onboarding-programmet kommer du rundt og møder alle afdelinger i organisationen og får i løbet af de første par uger en mere grundig introduktion til hver afdelings arbejds- og ansvarsområder.

Som ny medarbejder i Nordic Solar får du også en buddy, som er en af dine nye kolleger, der er klar til at hjælpe dig med at komme godt ombord og blive en del af teamet.

Ledige stillinger i Nordic Solar

Vi har flere ledige stillinger. Vil du være en del af teamet?
Så se, om der er en stilling, der matcher. Se under hver stilling, hvordan du søger jobbet.

Med Operations på job

Her kan du møde Alicja og nogle af hendes kollegaer i Operations, som rejser ud og inspicerer vores solparker i de forskellige lande.

De er med til at sikre, at alt er, som det skal være ude på de forskellige anlæg.