Vores solparker

Få mere at vide om Nordic Solars solparker.
Find solparkerne på kortet, og se videohilsner fra vores
medarbejdere, når de er på arbejde.

Besøg solparken Cestas

Kom med Luca, som er Operational Asset Manager, til den unikke solpark Cestas i Frankrig. Hør hvorfor denne solpark, der vender mod både øst og vest, er helt speciel.

Besøg solparken Trofa

Tag med Alicja, der er Operational Asset Manager, til solparken Trofa i Portugal. Her viser hun, hvordan solparken bugter sig i landskabet, og fortæller mere om produktionen af solenergi.

Besøg solparken Folly Farm

Mød Jan, som er Operational Asset Manager, på hans besøg i solparken Folly Farm i Storbritannien. Her fortæller han bl.a. om vedligeholdelse af solparken, hvor der bor mange gnavere.

Besøg solparken Energy Solar

Her inspicerer Luca, Operational Asset Manager, Energy Solar i Polen. Han fortæller, hvor vigtigt det er at holde øje med alt fra moduler til inverter, transformer og overvågningssystemet i solparken.

Besøg solparken Energy Solar

Hør Alicja, Operational Asset Manager, fortælle om sit besøg i Energy Solar i Polen, hvor hun er med til at inspicere 12 af de 39 projekter i porteføljen, som nu er opført og klar til at blive tilsluttet elnettet.

Besøg solparken Zerre

Mød Jan, Operational Asset Manager, der fortæller fra sit besøg i solparken Zerre, der ligger sydøst for Berlin i Tyskland. Efter 10 år er solparken i god stand, og Jan tjekker bl.a. den særlige trækonstruktion.

Besøg solparken Qsun

Alicja, der er Operational Asset Manager, besøger her Qsun i Polen, hvor hun er på sin første inspektion af solparken. Her tjekker og viser hun en inverter, som er en af de vigtige komponenter i en solpark.

Besøg solparken Cestas

Kom med Jan, Operational Asset Manager, til solparken Cestas nær Bordeaux i Frankrig. Jan kontrollerer anlægget, som han fortæller er godt vedligeholdt, bl.a. grundet daglige besøg af teknikere.